У Німеччині військову базу перебудували у школу

27 серпня 2010, 16:19
0
5

У німецькому місті Вольфхагені на території, де раніше розміщувалися казарми танкової бригади, відкрилася школа, побудована із застосуванням сучасних зелених технологій.

Дахом навчального закладу є напівпрозорі сонячні панелі, повідомляє портал Inhabitat.

Згідно з даними, вікна школи відкриваються автоматично, щоб забезпечувати доступ свіжого повітря в приміщення. "Кожен клас оснащений власною системою контролю за кліматом. Усі стіни мають щільну ізоляцію", - наголошується в повідомленні.

"Будівельники не стали чіпати бетонну підлогу та опорні балки, що дісталися в спадок від танкістів", - пише видання.

Автори проекту, співробітники архітектурного бюро HHS Architekten, зазначають, що школа - це тільки перший етап проекту з перетворення території колишньої військової бази в справжній науково-освітній центр. Інші будівлі будуть також взяті за основу приміщень центру.

Як повідомлялося раніше, у Великобританії будинок, переобладнаний з лабораторії з випробування підводних човнів і торпед, виставили на продаж за £ 4 млн.

За матеріалами: Prian.ru - Недвижимость зарубежом

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Загрузка...
Loading...

Корреспондент.net в соцмережах