Російські біржі зупинили торги (оновлено)

6 жовтня 2008, 13:06
0
3

Фондова біржа ММВБ призупинила в понеділок торги акціями о 13:35 МСК (12:35 за київським часом) на 1 годину. Російська фондова біржа РТС зупинила торги о 14:05 МСК (13:05 за київським часом).

Причина - відхилення поточного значення технічного індексу акцій у порівнянні зі значенням відкриття більш ніж на 5%.

До моменту зупинки торгів індекс РТС упав на 14,3% до 917,80 пункту. Упали в ціні акції всіх компаній, що торгуються на біржі. У лідерах виявилися цінні папери Норильського нікелю, які подешевіли більш ніж на 31%. Ціна акцій Роснафти впала на 22,22%, Лукойлу - на 16,29%.

Нагадаємо, що сьогодні індекс РТС, один з основних фондових показників Росії, упав до 12:28 за московським часом (11:28 за київським) більш ніж на 11%.

Інший індекс - індекс ММВБ -  подолав  одиннадцатипроцентную позначку практично відразу після початку торгів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Загрузка...
Loading...

Корреспондент.net в соцмережах