ГоловнаШоу-бізнесКіно
 

Помер режисер Андрій Бенкендорф

24 лютого 2012, 18:22
0
13
Помер режисер Андрій Бенкендорф
Фото: Фото надала прес-служба Першого Національного
Поховають Андрія Бенкендорфа в Києві на Байковому кладовищі

24 лютого 2012 року помер один з найбільших радянських та українських кінорежисерів, сценарист і продюсер Андрій Бенкендорф.

Про це Корреспондент.net повідомили в прес-службі Першого Національного.

Прощання і відспівування режисера відбудеться в неділю, 26 березня, у Києві, о 12:30 в Свято-Покровському монастирі (Голосіївська пустинь, вул. Полковника Затевахіна, 14). Поховають Андрія Бенкендорфа в Києві на Байковому кладовищі.

Андрій Олександрович Бенкендорф народився 13 березня 1946 року в Москві. Режисер-постановник багатьох художніх фільмів, зокрема Поездка через город, Капель, Благие намерения, Работа над ошибками, Балаган, Снайпер, Несколько любовных историй, Хиппиниада или материк любви, телевізійних сериалів Бандитский Петербург-4. Арестант, Бандитский Петербург-5. Опер, Бандитский Петербург-6. Журналист, Наваждение святого Патрика, Европейский конвой, Банкирши.

Фільмографія

Режисерські роботи

1965 - Утро следующего дня

1979 - Поездка через город

1981 - Капель

1984 - Благие намерения

1987 - К расследованию приступить

1988 - Работа над ошибками

1990 - Балаган

1992 - Снайпер

1994 - Несколько любовных историй

1997 - Хиппиниада, или Материк любви режиссер, автор сценария

2003 - Бандитский Петербург. Фильм 4. Арестант сериал

2003 - Бандитский Петербург. Фильм 5. Опер сериал

2003 - Бандитский Петербург. Фильм 6. Журналист сериал

2003 - Европейский конвой сериал

2004 - Легенда о Тампуке

2005 - Мара святого Патрика (8 серий, телесериал)

2005 - Банкирши (8 серий, телесериал)

2006 - Бомж (2 серии, телесериал)

2007 - Старики-полковники (2 серии, телесериал)

2007 - Отчим (2 серии, телесериал)

2007 - Однажды в работе

2007 - Елка, кролик, попугай

2008 - Исповедь Дон Жуана

Сценарії

1994 - Несколько любовных историй

2003 - Бандитский Петербург. Фильм 5. Опер — 5 серій

ТЕГИ: смертьрежисериКиїв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Корреспондент.net в соцмережах