ГоловнаСпортВсі новини розділу
 

Мілан переміг незаслужено?

Корреспондент.net, 24 травня 2007, 16:02
0
4

Багато хто з англійських футбольних журналістів і експертів вважають, що перший гол Мілана у фіналі Ліги чемпіонів проти Ліверпуля, що відбувся учора, 23 травня, було забито не за правилами, оскільки м’яч відскочив у ворота від руки Філіппо Індзагі. Англійці упевнені, що саме цей епізод став ключовим у матчі і визначив перемогу Мілана (2:1).

Спірний момент стався на 45-й хвилині зустрічі, коли Андреа Пірло виконував штрафний, призначений за фол проти Кака. Після удару по воротах м’яч влучив у плече Індзагі і змінив напрямок свого польоту так, що голкіпер Ліверпуля Хосе Рейну не зміг парирувати удар. Відеозапис не дає однозначної відповіді на питання про правоту рефері Херберта Фанделя, але за звичай такі епізоди залишають на розсуд арбітра.

У четвер, 24 травня, багато англійських газет вийшло з заголовками, що не залишають сумнівів у тому, що у Великобританії рішення Фанделя вважають помилковим. На першу шпальту номера The Sun винесено фразу Armed Robbery, що, з одного боку, перекладається як збройне пограбування, а з іншого, як пограбування за допомогою руки (причому саме верхньої її частини, від якої м’яч відскочив у ворота Ліверпуля).

Інші видання вийшли під такими заголовками як Пограбовані рукою Зага (Daily Mirror), Індзагі зруйнував афінську мрію (Daily Express), Розбите серце (Times) і Грецька трагедія Ліверпуля (Daily Telegraph).

На післяматчевій прес-конференції головний тренер англійського клубу Рафаель Бенітес ніяк не прокоментував дії арбітра, а говорячи про перший гол Індзагі, взазначив, що в цьому епізоді стався рикошет.

За матеріалами Lenta.ru

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Loading...

Корреспондент.net в соцмережах

Загрузка...