ГоловнаУкраїнаВсі новини розділу
 

Митрополит Володимир звернувся до віруючих зі святковим посланням

4 квітня 2010, 13:00
0
6

Митрополит Київський і всієї України Володимир у своєму пасхальному посланні закликав віруючих бути милосерднішими та співчутливими.

"Улюблені, Воскресіння Христове принесло оновлення світу, і ми з вами маємо вже зараз, в цьому земному житті, здійснювати дану нам благодатну можливість удосконалювати і перетворювати його", - говориться в посланні, яке цитує газета Хрещатик. 

"Ми не можемо не помітити того, що світ, який лежить у злі, став з ще більшим завзяттям відкидати християнські цінності, що під гаслом гуманності і свободи відбувається витіснення християнських начал з громадського життя," - зазначив Митрополит.

Митрополит Володимир: Жахлива рекламна індустрія безперервно працює на те, щоб зробити гріх барвистим, яскравим, привабливим, бажаним.
"Жахлива рекламна індустрія безперервно працює на те, щоб зробити гріх барвистим, яскравим, привабливим, бажаним. Для багатьох порок у своєму різноманітному прояві стає сенсом життя. Прагнучи до нього, люди готові жертвувати багато чим, у тому числі і своєю совістю. Змагання в досягненні лжеблаг породжує розділення в усіх сферах людського життя; між людьми зростає відчуження, якого не повинно бути, бо це суперечить Божественному задуму про людину і духу євангельської любові ", - сказав Предстоятель УПЦ. 

"Але Церква Христова, наслідуючи своєму Главі Господу нашому Ісусу Христу, протистоїть цьому розділенню і закликає всіх до єдності. Ні політичні, ні економічні, ні національні, ні будь-які інші інтереси не повинні бути вищими за наше єднання з Христом і у Христі," , - закликав Митрополит Володимир.

"Український народ сьогодні переживає непрості часи. Економічні і політичні потрясіння призвели до того, що багато людей зневірилися у справедливості, зачерствіли, переповнені зловтіхою і жагою помсти. Багато замкнулися в собі, стали байдужими до потреб інших. Але хіба можливо в такому настрої творити, будувати життя? Хіба можливо зло перемагати злом? "Ні, - говорить святий апостол Павло - Не будь переможений злом, але перемагай зло добром!", - відзначає Предстоятель УПЦ.

Митрополит Володимир: Український народ сьогодні переживає непрості часи. Економічні і політичні потрясіння привели до того, що багато зневірилися у справедливості, зачерствіли, переповнені зловтіхою і жагою помсти.
"У цей світлий день," егоже сотвори Господь ", дорогі браття і сестри, висловимо нашу пасхальну радість подякою Богові за Його любов до нас, Його багаті милості і щедроти! Нехай цю радість відчують всі, хто почув слова великоднього вітання:" Христос Воскрес! " - "Воістину Воскрес!", - побажав Митрополит. 

Нагадаємо, сьогодні православні і католики святкують Світле Христове Воскресіння - один з найбільших християнських свят.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Загрузка...
Loading...

Корреспондент.net в соцмережах