ГоловнаСвітРосія
 

Пожежу в ДІТМ ліквідували

29 березня 2013, 02:16
0
20
Новини Москви - ДІТМ - пожежа - Пожежу в будівлі ДІТМу ліквідували
Фото: фото Таїсії Стеценко
Пожежу в будівлі ДІТМ в центрі столиці ліквідовано

Пожежу в будівлі ДІТМ в центрі столиці ліквідовано, повідомило джерело в правоохоронних органах Москви.

"О 2:10 мск (00:10 за київським часом) відкрите горіння на покрівлі й горищі ДІТМу ліквідовано, триває проливання", - сказав співрозмовник агентства.

За його даними, повна перевірка всіх приміщень будівлі на предмет усіх осередків займання може протривати до ранку.

Держпожнагляд в 2012 році знаходив порушення у протипожежній безпеці ДІТМу - замначальника ГУ МНС по Москві.

Держпожнагляд виявляв в минулому році порушення протипожежної безпеки в будівлі ДІТМу, повідомив журналістам перший заступник начальника столичного ГУ МНС РФ Олександр Гаврилов.

"У ході проведеної перевірки в 2012 році в будівлі інституту були виявлені порушення протипожежної безпеки", - сказав Гаврилов. Він зазначив, що порушення були виявлені в районі третього поверху і горища.

Він повідомив, що в момент виникнення вогню, ремонт в будівлі не проводився, як повідомляли низки ЗМІ, також він спростував інформацію про те, що пізно ввечері в інституті перебували студенти.

"О 22:54 мск (20:54 за київським часом) в пожежну частину розташовану біля будівлі ДІТМу звернулися співробітники охорони з повідомленням про спалах, гасіння було розпочато через 4 хвилини після повідомлення", - сказав Гаврилов.

Раніше повідомлялося, що площа пожежі склала 500 кв. метрів.

ТЕГИ: Росіяпожежа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Корреспондент.net в соцмережах