ГоловнаСпортФутбол
 

Роналду "заступився" за 11-метрову позначку і не отримав за це жовту

iSport.ua, 16 січня 2017, 10:36
0
1946
Роналду  заступився  за 11-метрову позначку і не отримав за це жовту
Фото: AP
Кріштіану Роналду

У вчорашньому матчі між Реалом і Севільєю стався інцидент між Кріштіану і Вітоло.

Учора Реал проводив вже третій поєдинок проти Севільї в 2017 році. У першому кубковому Реал легко розібрався з андалусійцями, другий - у відповідь в рамках Копа дель Рей - пройшов набагато складніше, і лише в кінцівці зустрічі Бензема зумів продовжити серію Реала без поразок.

Однак з третьої спроби Севілья зуміла здолати грізного суперника. Хоча починалося все для підопічних Сампаолі не зовсім вдало. На 67-й хвилині Кріштіану Роналду реалізував пенальті за порушення правил проти Карвахаля, але все найцікавіше проходило перед самим ударом.

Півзахисник господарів Вітоло не пошкодував 11-метрову позначку рідного стадіону і вдарив по ній ногою, сподіваючись трохи зіпсувати газон, щоб КР було незручно пробивати.

Португальський володар Золотого м'яча це побачив і в помсту кинув м'ячем в спину іспанцеві. Той відразу ж розвернувся і кинувся на «розбірки» з Кріштіану. Найкращого футболіста світу врятував партнер Начо і арбітр зустрічі Алехандро Ернандес, який згодом не став показувати гірчичники ні Кріштіану, ані Вітоло.

Зазначимо, що пізніше Севілья забила двічі в кінці матчу і перервала серію Реала з 40 матчів без поразок.

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

Корреспондент.net в соцмережах