ГоловнаСвітВсі новини розділу
 

Чоловіка, який захопив літак у Домодєдово, звинуватили в незаконному позбавленні волі

30 липня 2010, 00:20
0
6

Московське міжрегіональне слідче управління на транспорті СКП РФ порушило кримінальну справу за фактом захоплення літака в аеропорту Домодєдово.

Як повідомляє в четвер, 29 липня, прес-служба Слідчого комітету, справу завели за частиною 2 статті 127 КК РФ "незаконне позбавлення людини свободи, не пов'язане з її викраденням". 

Згідно із кримінальним кодексом, максимальне покарання, передбачене 2-ю частиною цієї статті - п'ять років позбавлення волі.

Підозрюваним у справі проходить громадянин Казахстану Магомед Патієв. Він наразі затриманий.

Тим часом, рейс авіакомпанії Кавмінводиавіа, затриманий в четвер на шість годин через інцидент в московському аеропорту Домодєдово, вилетів у Мінеральні Води, говориться в інформації, наданій аеропорту.

Нагадаємо, інцидент з літаком, що прямував за маршрутом Мінеральні Води - Москва, стався 29 липня о 15:45 мск (14:45 за Києвом) після приземлення в аеропорту Домодєдово. Один з пасажирів зробив захоплення повітряного судна. Як умову звільнення заручників він став вимагати забезпечити йому зв'язок з прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним. Близько 18:30 мск (17:30 за Києвом) заручники були звільнені. Зловмисник затриманий.

Всього в літаку перебувало 105 пасажирів, включаючи п'ятьох дітей, і сім членів екіпажу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Загрузка...
Loading...

Корреспондент.net в соцмережах