ГоловнаLifestyle&FashionГаджети
 

Facebook видалить фото користувачів без попередження

Корреспондент.net, 13 червня 2016, 20:43
0
1007
Facebook видалить фото користувачів без попередження
Facebook буде видаляти фотографії

Вилученими будуть знімки із синхронізацією на iPhone.

 

Соціальна мережа Facebook має намір з 7 липня видалити фотографії, синхронізовані з мобільних пристроїв, якщо користувач не скористається новим додатком Moments, повідомляє PhoneArena.

Раніше в цьому році такі синхронізовані фотографії були переміщені в Moments. Ця програма дозволяє упорядкувати зберігання своїх фото і ділитися ними з телефону в приватному порядку, а також завантажувати або видаляти фото, синхронізовані на Facebook.
 
Додаток Moments доступний для скачування в App Store і Google Play. Синхронізовані фото можна завантажити безпосередньо на комп'ютер з профілю Facebook.
 
Якщо користувач не встановить Moments і не завантажить синхронізовані фотографії на комп'ютер, вони будуть видалені 7 липня. При цьому це не вплине на фото або відео, якими користувач ділився на Facebook.
 
Раніше повідомлялося, що Facebook розширює стеження за інтернетом за допомогою "контролю" незареєстрованих користувачів.
ТЕГИ: FacebookфотографииApp Store
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Загрузка...

Корреспондент.net в соцмережах