ГоловнаСпортФутбол
 

Екс-арбітр ФІФА: Порушення правил проти П'ятова не було

iSport.ua, 6 вересня 2017, 12:27
0
887
Екс-арбітр ФІФА: Порушення правил проти П ятова не було
Фото: ФФУ
Андрій П'ятов

Мирослав Ступар пояснив, що збірна Ісландії забила перший гол за правилами.

 
Збірна України у відбірковому поєдинку ЧС-2018 програла Ісландії (0:2). Суперечки викликав перший гол остров'ян, коли в боротьбі з суперником П'ятов отримав удар у голову. Однак рефері зарахував взяття воріт.
 
"Претензій до суддівства у команд не повинно бути. Учасники гри мали б бути готовими до англійського стилю арбітражу. Вільям Коллам дозволяв жорстку боротьбу. І це те, до чого не звикли наші футболісти, тому що в Україні так не судять.
 
Порушення правил проти П'ятова в моменті першого гола не було. Андрій не грав на випередження. На випередження грав сьомий номер збірної Ісландії, який проштовхнув м'яч, а потім ногою зачепив воротаря збірної України. Арбітр знаходився поруч. Стиль суддівства Коллума не дозволив йому зафіксувати в цьому епізоді фол", - цитує Ступар ua-football.com.
 
Тренер збірної України Андрій Шевченко назвав епізод з узяттям воріт спірним. Захисник нашої команди Микола Матвієнко вважає, що була суддівська помилка.
 
Відзначимо, що збірна України поступилася Ісландії в матчі восьмого туру групового етапу кваліфікації ЧС-2018. Також на нашому сайті доступна реакція соціальних мереж на фіаско нашої команди.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

Корреспондент.net в соцмережах