RU
 

Стало відомо, чому арбітр не зарахував гол Зорі в матчі з Олександрією

iSport.ua,  22 квітня 2021, 00:06
0
1069
Стало відомо, чому арбітр не зарахував гол Зорі в матчі з Олександрією

Віталій Вернидуб порушив правила в атаці.

 
У рамках півфіналу Кубка України Олександрія в серії пенальті поступилася луганській Зорі (1:1, пенальті 3:4).
 
У кінцівці першого додаткового часу підопічні Віктора Скрипника забили другий м'яч у ворота Олександрії. Віталій Вернидуб після навісу з кутового пробив у спину партнера Шахабу Захеді, але вже з другої спроби відправив м'яч у ворота суперника. Однак головний арбітр зустрічі Ігор Паско скасував гол і не став дивитися VAR.
 
Коментатор ТК Футбол 1/2/3 Віктор Вацко під час трансляції повідомив, що глава комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі пояснив таке рішення. Уся справа в тому, що Вернидуб сфолив на захисникові суперника - Валерію Бондаренку.
 
 
Незважаючи на прийняте рішення, Зоря зуміла вийти у фінал Кубка України, де зіграє проти київського Динамо. Поєдинок відбудеться 13 травня в Тернополі.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua
Читати коментарі