Італієць вважає, що його підопічного не заслуженно вилучили.
Наставник мадридського Реалу Карло Анчелотті висловився про червону Вінісіусу Жуніору в матчі проти Валенсії
За словами італійця, голкіпер "кажанів" Столе Дімітрієвскі, проти якого порушив правила Вінісіус в епізоді до того штовхав бразильця.
"Це не була червона картка для Вінісіуса. Ми будемо подавати апеляцію».
Воротар штовхнув його, а Віні відповів. Це мала бути жовта для обох, і це все", - заявив Карло одразу на післяматчевій прес-конференції.
Зазначимо, що без Вінісіуса Реал дотиснув Валенсію.
Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp