Головна
 

Українка за свій стрибок на чемпіонаті світу отримала 0 балів

iSport.ua, 19 липня 2017, 07:45
0
1417
Українка за свій стрибок на чемпіонаті світу отримала 0 балів

Помилка в протоколі позбавила шансів українську команду поборотися за медалі.

Українські стрибуни у воду Олександр Горшковозов і Анастасія Недобіга не зуміли поборотися за медалі чемпіонату світу з водних видів спорту в командному турнірі через прикру помилку.

Анастасія Недобіга за свій перший стрибок отримала 0 балів, що перекреслило всі шанси на високі місця нашої команди.

Справа в тому, що в заявці у неї значився стрибок з вишки 614B (два обороти зі стійки на руках). Однак Недобіга виконала стрибок 612B (один оборот), за що і отримала оцінку 0.

У чому причина помилки в протоколі: українська сторона неправильно подала заявку чи помилилися організатори, не повідомляється, але після стрибка Недобіги українці опустилися на останнє 19-е місце і в підсумку зуміли лише піднятися на дві позиції.

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

Корреспондент.net в соцмережах