RU
 

Тимошенко привітала українців з Великоднем і закликала пробачити один одному образи

15 квітня 2012, 09:51
0
10
Тимошенко привітала українців з Великоднем і закликала пробачити один одному образи
Фото: АР
Тимошенко привітала українців з Великоднем

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко привітала українців з Великоднем і закликала в цей світлий день забути всі печалі і жалі, пробачити один одному образи, посміхнутися, побажати добра і щастя ближнім своїм.

"Цієї неділі ми відзначаємо найсвітліше, найтепліше і, мабуть, найвеличніше християнське свято - Великдень! Заради порятунку людства Син Божий віддав найдорожче - життя і подарував людству надію на вічний світ. Своїм прикладом, силою духу Ісус довів , що Любов, Віра, Надія сильніші за страх", - йдеться у привітанні Тимошенко.

Як зазначила екс-прем'єр, "Великдень - це свято перемоги життя над смертю, свободи над рабством, добра над злом. Воскресіння Христове несе з собою нові надії, нові починання, нові мрії. Невипадково саме зараз повертаються додому з далеких країв птахи, прокидається природа, народжується новий світлий світ".

"Хай сьогодні не все справедливо, нас оточують проблеми і печалі, але завжди потрібно знати і вірити, що всі труднощі і негаразди - це тимчасові явища. Завдяки Божій милості, Його Волі і Любові ми обов'язково побудуємо таке життя, якого гідні", - наголосила Тимошенко. За її словами, "Україна - це свята, велика земля, з якої, я впевнена, почнеться духовне відродження".

"Просто треба жити так, як нас навчив Ісус, який довів, що життя чогось варте, коли воно присвячується боротьбі за справжні цінності, справжню віру і справедливість", - зазначила Тимошенко.

Як повідомлялося, сьогодні православні християни святкують Великдень.

ТЕГИ: Юлия ТимошенкоВеликдень
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі