RU
ГоловнаСвітВсі новини розділу
 

Туреччина відновила польоти в Іран та Ірак

Корреспондент.net, 9 січня 2020, 18:09
0
200
Туреччина відновила польоти в Іран та Ірак
В Іран та Ірак відновлюють польоти

Після добової перерви авіаперевізники Туреччини і німецька компанія Lufthansa відновлюють польоти в Іран та Ірак.

 
Авіаперевізник Турецькі авіалінії, а також авіакомпанія-лоукостер Пегасус Ейрлайнс з вечора 9 січня відновлюють польоти в Іран та Ірак. Про це повідомило агентство Reuters з посиланням на власні джерела в компаніях.
 
За їхніми даними, перший рейс Турецьких авіаліній після 24-годинного припинення польотів вилетить із стамбульського аеропорту ім. Сабіха Гекчен о 18:05 GMT (21:05 мск) в Тегеран. Пегасус Ейрлайнс відправить свій рейс о 20:50 GMT (23:50 мск) за тим же маршрутом.
 
Також про відновлення польотів у Тегеран заявили в німецькій авіакомпанії Lufthansa.
 
"Від сьогодні ми знову пропонуємо цей рейс на щоденній основі", - наводить його слова агентство ДПА.
 
Як очікується, літак у напрямку Тегерана (рейс LH 600) вилетить з міжнародного аеропорту Франкфурта-на-Майні протягом дня.
 
Раніше повідомлялося, що українським авіакомпаніям заборонять літати в Іран до з'ясування причин катастрофи літака МАУ.
 
Також президент Володимир Зеленський доручив розслідувати авіакатастрофу, щоб переглянути весь цивільний авіафлот України.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
СПЕЦТЕМА: Авіакатастрофа МАУ в Ірані
ТЕГИ: авиакатастрофаИракИранТурцияавиаперелетполетыавиакомпании
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua
Читати коментарі

Корреспондент.net в соцмережах