RU
 

Прем'єр Фінляндії потрапила в скандал через свої груди

Корреспондент.net,  15 жовтня 2020, 03:21
0
6730
Прем єр Фінляндії потрапила в скандал через свої груди
Фото: Yle
Прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін потрапила в скандал через свої груди

Санна Марін взяла участь у фотосесії для журналу Trend, в ході якої позувала перед камерами в піджаку на голе тіло.

 

Прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін виявилася в центрі дискусій після того, як сфотографувалася для глянцевого журналу Trend в чорному піджаку з глибоким вирізом. Про це в середу, 14 жовтня, повідомляє Yle.
 
Під час зйомок для глянцю політик одягла піджак на оголене тіло.
 
Буря невдоволень піднялася після того, як журнал опублікував фото прем'єр-міністра в Instagram. Користувачі соцмереж зазначили, що подібні фотографії недоречні для людини, яка займає пост прем'єр-міністра країни.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin 💪🖤⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! 💎 ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

Публикация от Trendi & Lily (@trendimag)

У той же час, знайшлися і ті, хто вирішив заступитися за Марін. Вони стали публікувати власні фотографії в схожих піджаках, де наслідували знімок прем'єра.
 
Незабаром в соцмережі з'явився хештег #imwithsanna ("Я з Санною"). З цим хештегом в Instagram було опубліковано понад 600 постів на підтримку прем'єра Фінляндії. На захист Марін також стали кілька знаменитостей з Фінляндії, які розмістили свої фотографії в соціальних мережах, де вони також одягнені в піджаках на голе тіло.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#imwithsanna #naisvihanäkyväksi

Публикация от Hanna Pakarinen (@hannapakarinen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isänmaallisena ihmisenä en voi hyväksyä Suomen pääministeriin @sannamarin’iin kohdistuvaa naisvihaa. Eikö Suomen pitäisi olla se tasa-arvon mallimaa? Vaikka ei pitäisi kaikista Marinin ajatuksista tai teoista, niin hänen pukeutumisensa kommentointi ja sen kautta hänen ammattitaidon kyseenalaistaminen on asiatonta. On yksinkertaisesti vain äärimmäisen sovinistista ja noloa, että suomalaiset nälvivät oman pääministerinsä pukeutumista. Se on epäisänmaallista. Jokaisen suomalaisen olisi myös hyvä muistaa, että Marin ei ole vain meidän suomalaisten pääministeri, vaan hän on inspiroiva esikuva globaalisti. Tytöt ja naiset ja muutkin ympäri maailmaa ihailevat häntä. Millaista mallia maailmalle me haluamme antaa siitä, miten me kohtelemme naisia ja naispuolista pääministeriämme? Sen olen todennut monesti, että kun asia-argumentit loppuvat, alkaa ulkonäön kommentointi, tytöttely ja huorittelu. Usein tämä alkaa ennen kuin on mitään asiallista edes sanottukaan. Olen itse vuosia mediassa työtä tehneenä toimittajana saanut osakseni paljon ulkonäköön ja tyyliin liittyvää nälvimistä, ohjeistusta ja vähättelyä. Siksi olen myös vuosia puhunut siitä, ettei uskottavuus saa olla kiinni ulkonäöstä - eikä sukupuolesta. Siksi en myöskään itse ole halunnut alkaa larppaamaan mitään ”uskottavaa luukkia”, koska maailma ei muutu, jos alistuu sen paskoille ja alistavalle normeille 🎀 Haluan tällä kuvalla osoittaa tukeni niin pääministerin stailaukselle kuin ammattitaidolle, sekä naisten vapaudelle pukeutua ihan miten itse haluavat - vaikka harvoin mustaa jakkua puen päälleni, koska se on omaan makuuni liian väritön 😂 Mutta kerrankos sitä! 😎 Ps. Kaulassa suomalaista käsityötä by @tarinakoru. Voiko sitä koskaan liikaa haipata? #imwithsanna #sannamarin #naisvihanäkyväksi #womensrights #style #suomi #finland #trendilehti #trendimag #tyttöjenpäivä

Публикация от inamikkola (@inamikkola)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#imwithsanna #naisvihanäkyväksi #tyttöjenpäivä

Публикация от Kristiina Wheeler (@kristiinawheeler)

 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Финляндияфотоскандалтелопремьер-министрInstagram
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі