ГоловнаСвітРосія
 

Чуров повідомив, коли будуть опрацьовані 99% протоколів

4 березня 2012, 22:37
0
6
Чуров повідомив, коли будуть опрацьовані 99% протоколів
Фото: Reuters
До ранку буде опрацьовано понаді 99% протоколів

Опрацювання протоколів йде високими темпами, до 10:00 мск (8:00 за Києвом) будуть опрацьовані більш як 99%, повідомив голова Центрвиборчкому Володимир Чуров.

"Введення протоколів поки не обіцяє ніяких сюрпризів, темпи вводу протоколів високі, вище, ніж на виборах в Державну думу (4 грудня)", - сказав Чуров в ефірі телеканалу Росія 24.

З його слів, відповідно до графіка до 5:00 мск (3:00 за Києвом) планується опрацювати 95% протоколів.

Чуров заявив, що і якість зображення із встановлених на виборчих дільницях веб-камер, і в цілому якість роботи системи перевищили його очікування.

"Якість картинки набагато перевищує мої очікування", - сказав Чуров, спілкуючись з журналістами.

Він зазначив, що задоволений роботою техніків, які встановили в будівлі ЦВК відеостіну з моніторами, на які транслюється зображення з дільниць.

"З чистим серцем можу сказати, що якщо в Америці на виборах такої стіни немає, то там вибори нелегітимні", - сказав Чуров.

З його слів, невеликі технічні збої в роботі техніки були, проте вони були несуттєвими.

"Ризики (щодо збою техніки) були складені з запасом... Ми очікували з трепетом роботи системи, і вона відпрацювала краще, ніж очікувалося спочатку", - додав Чуров.

За попередніми даними ЦВК, за підсумками підрахунку 33% бюлетенів Володимир Путін лідирує на виборах президента Росії з 63,6% голосів.
ТЕГИ: вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua

Корреспондент.net в соцмережах