RU
 

Філарет: Бог допоможе нам воскресити Україну

Корреспондент.net,  20 квітня 2014, 08:02
0
371
Філарет: Бог допоможе нам воскресити Україну
Фото: Корреспондент
Філарет привітав українців з Великоднем

Філарет привітав вірян із Великоднем і зазначив, що "Бог не може бути на стороні брехні".

Бог не може бути на стороні неправди, тому ворог українського народу приречений на поразку, сказав патріарх, йдеться у великодньому посланні патріарха Київського і всієї Руси-України, глави УПЦ КП Філарета.
 
"Цього року український народ проходить великі випробування. На наш миролюбний народ, який добровільно відмовився від ядерної зброї, здійснена агресія, здійснена неправда. Країна, яка гарантувала нам цілісність і недоторканність нашої території, вчинила агресію", - цитує його слова ЛІГАБізнесІнформ.
 
Однак, за словами патріарха, Бог не може бути на стороні брехні, а значить - ворог українського народу приречений на поразку. "На Голгофі Христос Спаситель страждав і помер, але потім воскрес і переміг зло. Так буде з усякою неправдою і злом. Господь допоможе і нам воскресити Україну", - додав він.
 
Також Філарет привітав вірян із Великоднем і зазначив, що "свята церква закликає нас жити в мирі, любові, в усякому благочесті й чистоті, чесною працею служити ближнім, всьому українському народу і українській державі".
 
Православні, католики і протестанти в неділю, 20 квітня, відзначають свято Воскресіння Христового. У цей день християни згадують перемогу Христа над гріхом і смертю - перемогу, яка звільнила людство від рабства і відкрила для кожного з людей шлях порятунку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі