RU
ГоловнаНаукаКосмос
 

У NASA розповіли, коли екіпаж Crew Dragon потрапить на МКС

Корреспондент.net, 29 травня 2020, 07:25
0
384
У NASA розповіли, коли екіпаж Crew Dragon потрапить на МКС
Фото: Bill Ingalls/NASA
У NASA назвали наступні можливі дати старту

Екіпаж пілотованої місії Crew Demo-2 зможе потрапити на борт МКС вже на наступний день після старту.

Наступна спроба запуску пілотованої місії Crew Demo-2 відбудеться 30 травня, а 31 травня екіпаж пілотованої місії вже зможе потрапити на борт МКС. Про це в четвер, 28 травня, повідомили в NASA.

Зазначається, що космічний корабель компанії SpaceX Crew Dragon спробує стартувати 30 травня о 15:22 за місцевим часом (22:22 за київським часом).

Якщо запуску космічного корабля не завадить погода або інші чинники, астронавти Дуглас Херлі і Боб Бенкен досягнуть Міжнародної космічної станції 31 травня о 10:29 a.m. EDT (17:29 за київським часом), а на 19:45 заплановане відкриття люка між МКС і Crew Dragon.

У разі, якщо 30 травня запуск місії буде неможливий, старт перенесуть на 31 травня о 3:00 p.m. EDT (22:00 за київським часом).

Нагадаємо, 27 травня через погодні умов відклали запуск американського пілотованого корабля Crew Dragon. Він повинен був стати першим запуском астронавтів з території США з 2011 року, коли була завершена пілотована програма шатлів. Після скасування старту екіпаж корабля Crew Dragon повернувся на карантин.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: космосМКСракетаSpaceX
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
powered by lun.ua
Читати коментарі

Корреспондент.net в соцмережах