RU
 

Арбітр дав Кроосу жовту, хоча він навіть не торкнувся суперника

Текст: ,  21 січня 2022, 11:43
0
512
Арбітр дав Кроосу жовту, хоча він навіть не торкнувся суперника
Фото: realmadrid.com
Арбітр несправедливо покарав Крооса

У поєдинку Кубка Іспанії між Реалом та Ельче головний рефері ухвалив дивне рішення.

Дивне рішення ухвалив суддя, який працював на матчі Кубка Іспанії між Реалом та Ельче. Епізод стався на 78-й хвилині гри.

Півзахисник Ельче Тете Моренте змістився з лівого флангу, потім розвернувся на м'ячі і впав прямо перед Кроосом. Суддя вирішив, що падіння сталося через контакт з німецьким гравцем, хоча на повторі чітко видно, що німець не торкався суперника, а падіння відбулося за півметра від нього.

До того ж арбітр чомусь вирішив, що півзахисник не просто порушив правила, а сфолив на жовту картку.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Реал МадридКубок ИспанииарбитрТони КроосЭльче
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі